Így rendelhetsz kávét közvetlenül a DXN webáruházából

Sokféle ganodermás kávé kapható, többféle kiszerelésben. Rendelni közvetlenül a DXN Europe webshopjából tudsz. Megmutatom, hogyan…

Mielőtt felkeresed a webshopot, tekintsd át ezt az oldalt! Itt röviden bemutatom, hol találod a kávékat a DXN webáruházban. Ha végignézted ezt az oldalt, kattints a végén lévő, “Irány a DXN webshop” gombra, onnan átvezetlek a DXN EUROPE hivatalos honlapjára, azon belül a saját DXN-es webáruházamba.

Amikor majd belépsz a DXN-es honlapomra, az alábbi kép tárul eléd. (Lentebb a képek kattintásra megnyílnak nagyobb méretben, újabb kattintásra pedig visszaváltanak kisebb méretre.)

Kicsit lejjebb görgetve Termékek cím alatt találod a webshopot négy fő kategóriával.

Az első képre kattintva, az Étrend-kiegészítők között találod a ganoderma kávékat. Egy kis ízelítő a gazdag kínálatból:

Természetesen ettől sokkal több kávéfajta kapható, kisebb-nagyobb kiszerelésben, különféle ízléseknek megfelelően, részletes termékleírással, árakkal és rendelési, házhoz szállítási lehetőséggel.

Ha a termékek ismertetői és az árak is érdekelnek, akkor nincs más hátra: irány a DXN webshop!

 

Amit rendelsz, a DXN házhoz szállítja!

 

Hogyan vásárolhatsz olcsóbban?

Úgy, hogy az alábbi gombra kattintva regisztrálsz DXN-tagnak. Ez esetben a webshopban kapható bármely terméket 25-30%-kal olcsóbban tudod megrendelni. Én leszek a segítőd, ha megakadsz vagy kérdéseid vannak!