Kávéinfó 3. Az egészségvédő ganoderma-kávé (videó)

 

Ez a videó az egészségvédő, egészségjavító ganoderma-kivonatot tartalmazó kávéról szól – két és fél percben.

Kattints a képre és indítsd el a videót!

A modern orvostudomány csak a közelmúltban jutott arra a felismerésre, ami az ázsiai gyógyászat egyik alappillére: sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni az egészségmegőrzésre.

Az ehhez vezető egyik legkönnyebb út nem más, mint egy lombos fákon élő gomba, a ganoderma nemzetséghez tartozó pecsétviaszgomba.

Kínában már közel 2500 éve használják. Értékes összetevői normalizálják a testi folyamatokat, segítik a méreganyagok kiválasztását, és támogatják az immunrendszer működését.

Ázsiában gyógyszerek összetevőjeként, a klinikai gyakorlatban is használják a ganoderma gombát. A nyugati orvostudomány is felfigyelt a daganatos betegségek kezelésében elért rendkívüli eredményeire.

Tudományos kutatások igazolják a ganoderma májvédő, antibakteriális és vírusellenes hatását, de jelentősek a vérnyomás-, vércukor- és koleszterin-szabályozásában elért eredményei is.

Hogyan érhetjük el, hogy a ganoderma gomba mindennapjaink részévé váljon?

A megoldást egy csésze kávé jelenti.

A DXN cég ganoderma-kávéja olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikk, amihez hozzákeverték a szervezetünk számára fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gomba kivonatát, fogyasztása így biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.

Ma már azt is tudjuk, hogy a kávé mértékkel történő fogyasztása – magas antioxidáns tartalma miatt – nemhogy egészségtelen, de a szervezet egészségének fenntartása miatt igen hasznos.

Vizsgálatok bizonyítják, hogy a kávéban lévő koffein egyes esetekben gátolja a daganatos sejtek növekedését, fokozza a fájdalomcsillapítók hatását, növeli a fizikai erőnlétet,  csökkenti számos betegség, többek közt a vastagbélrák és a májzsugorodás kockázatát.

Ha meg akarod kóstolni a ganoderma-kivonattal dúsított finom és egészségvédő kávét, a következő oldalon megmutatom, hogyan rendelhetsz belőle teljes vagy kedvezményes áron.

 

 

 Ha kérdésed, véleményed van, írd meg nekem!

Szívesen válaszolok…