Keress vele pénzt, sokat!

Ecsedi Gyula: segítek, hogy kávéval pénzt keress! Sok pénzt!A ganoderma kávé nemcsak az egészségedet erősíti, de pénzt is kereshetsz vele. Sokat. Amennyit csak akarsz… Építs belőle üzletet magadnak!

Szívesen megmutatom, hogyan…

Ecsedi Gyula ganoderma-kávé szakértő vagyok

2011 óta fogyasztom a ganoderma kivonattal kevert arabika instant kávét. Jó hatással van az egészségemre – és a pénztárcámra is.

Egy kedves barátom vezetett be az üzletbe, úgy, hogy először csak fogyasztottam a kávét, azután megmutatta, hogyan juthatok hozzá olcsóbban, majd pedig azt, hogyan tehetek szert belőle komoly bevételekre.

Hamar rájöttem, ez az, amit már régóta keresek. Beléptem hát a DXN cégcsoport magyar csapatába, hogy másokkal is megismertessem a ganoderma tartalmú kávét és társait. Jót teszek vele mások egészségének és pénzt keresek.

Nyugdíjasként, otthonról, saját időbeosztással, a számítógépem mellől, Interneten irányítom a ganoderma kávé üzletemet.

Azóta már sokan csatlakoztak hozzám a legkülönbözőbb korosztályokból, olyanok, akiknek fontos az egészség és fontos a jövedelem, az anyagi függetlenség.

Hogyan csinálom?

KÁVÉZOK, BESZÉLEK RÓLA MÁSOKNAK – ÉS PÉNZT KERESEK VELE!

Ilyen egyszerű.

a-cup-of-coffee-

Pénzt kereshetsz ganoderma kávéval!

Minden kávéfogyasztónak sok kávéfogyasztó ismerőse van. A finom egészségvédő kávé híre folyamatosan terjed. Egyre többen fogyasztják.

Akarsz részesedni a bevételéből?

Ha igazán sok pénzt szeretnél, ha valódi profi akarsz lenni, ha ebből akarsz élni és jól élni – arról is lehet szó.

Tagja lehetsz a DXN magyar csapatának. Én is az vagyok.

Van a ganoderma kávés üzletről egy weboldalam, amit épp most olvasol. És van egy másik, amit a DXN adott ingyen, és egyúttal webshop is, ahonnan bárki rendelhet kávét. A csapat minden tagjának van hasonló DXN-es webshopja. Akár több nyelven is. Nekem például a magyar mellett van angol, német, orosz, ukrán, román nyelvű webáruházam, úgy, hogy nem beszélem ezeket a nyelveket. Mindegyiket a DXN cégtől kaptam. Ezekről bárki rendelhet kávét az érintett országokban. Mindegyik webáruházat a DXN üzemelteti. A DXN gondoskodik minden országban a megrendelt termékek házhoz szállításáról. Nem nekem kell házalni. Nem is tudnék. Nekem annyi a dolgom, hogy magyar nyelven írtam egy rövid bemutatkozó szöveget a weboldalra és részesedést kapok a termékek bevételéből, amit az én nevemmel ellátott oldalakon rendelnek valamelyik országban. Saját környezetemben persze beszélek a kávéról és aki kíváncsi, ajánlom neki, kóstolja meg.

Ennyi az egész… 

Ha kíváncsi vagy, milyen az én DXN-es ganoderma kávés weboldalam és webáruházam, kattints ide, nézd meg!

NEKED IS LEHET ILYEN WEBSHOPOD…

Nem kell hozzá hét nyelven beszélni!

Egyszerűbb, mint gondolnád. Mindent a DXN cég ad. Felkészítést, magyar és idegen nyelvű weboldalt, webáruházat, terméket, kiszállítást, adminisztrációt – és pénzt a forgalom után.

KERESS VELE PÉNZT TE IS! 

Szívesen segítek, ha pénzt akarsz keresni – akár hat-hétjegyű összeget havonta – egyszerűen, otthonról, a karosszékedből, az Interneten keresztül.

Sokszámjegyű passzív jövedelmet érhetsz el, ha megismered, hogyan lehet ebből a fantasztikus kávéból (és a többi gyógyhatású termékből) nagy pénzt csinálni az Internet segítségével…

  • DXN ganoderma kávé - Maca Eu Cafe

A DXN termékek forgalmazása a világ sok országára kiterjed. Európai központja itt van Budapesten. Ebbe az európai csapatba szállhatsz be.

A magyar mellett több más országban is rendelhetik a Te webshopodból a ganoderma kávét és más termékeket… És részesedsz a forgalomból…

Csakhát… biztos akad néhány ellenérved… például:

  • Sosem értékesítettél semmit. – Sebaj, biztosan van kávéfogyasztó ismerősöd szép számmal… nekik is vannak kávéfogyasztó ismerőseik… és mindannyian egészségesek akarnak lenni…
  • Építettél már értékesítő hálózatot és csalódtál benne. – Más is járt így, ám ebben az üzletben valósággal szárnyal…
  • Írtózol a rábeszélős, “mókusvakítós” hálózatépítéstől. – Ebben az üzletben az Internet dolgozik Neked/helyetted.
  • Nem ismered eléggé az Internet világát. – Mindent készen kapsz, weboldalt, webáruházat, akár több nyelven, ha akarod…

Segítségemmel itt és most mindent megtudhatsz erről az üzletről – elkötelezettség nélkül, ingyen.

Iratkozz fel a “Kávés üzlet” című 8 részes ingyenes videó-sorozatomra!

Videók segítségével mutatom meg, hogyan működik a ganoderma kávé üzlet.

Semmiféle kötelezettség-vállalást nem kérek. Ha nem tetszik, bármikor leíratkozhatsz a “Kávés üzlet” videókról, és nem lesz köztünk harag. Fogyaszthatod anélkül is a ganoderma kávét, hogy üzletet építenél vele.

Nos tehát érdekel-e, hogyan tudsz részesedni a kávés üzletből?


Ez itt a válaszod helye

Igen, érdekel a kávés üzlet! Szeretném megnézni a Kávés üzlet videósorozatot.

Keress pénzt ganoderma kávéval!

 

Az egyes videók linkjét automatikus levélben kétnaponta küldjük az email-fiókodba. Üzeneted beküldésével elfogadod adatvédelmi tájékoztatónkat!


Ha kérdésed van, írd meg az alábbi űrlapon! Szívesen válaszolok.