1000 Ft kedvezményt kapsz tőlem az első kávérendelésednél

KÓSTOLD MEG, PRÓBÁLD KI!

Ha az eddigi információk alapján úgy érzed, szeretnéd kipróbálni a ganoderma-kávét, kíváncsi vagy az árakra és rendelnél belőle, akkor itt a pillanat.

1000 Ft kedvezményt tudok Neked adni, ha egy egész dobozzal rendelsz bármelyik kávéfajtából közvetlenül tőlem. Egy dobozban 20 tasak van, ebből 40 kávét ihatsz. 1000 Ft kedvezménnyel… Ha ízlik, és hosszab távon is fogyasztanád, akkor megmutatom, hogyan rendelhetsz életed végéig 25-30%-kal olcsóbban.

Kávéfajtákat és árakat a DXN webshopban nézheted meg, de most még ne onnan rendelj, mert nem vagy törzsvásárló, és teljes árat kell érte fizetned! Én viszont 1000 Ft kedvezményt tudok adni. Csak válaszd ki, melyiket szeretnéd, és írd meg nekem a lenti űrlapon! Az alábbi gombra kattintva látni fogod az egyes kávéfajták árát is. 

Ha kiválasztottad, melyik kávét kéred, írd meg nekem az alábbi űrlapon!

Egyúttal kérdezhetsz is, válaszolok rá… Aztán egyeztetjük, hová küldhetem, amit választottál. Végül pedig ha ízlik, és fogyasztani akarod, megmutatom, hogyan tudsz életed végéig 25-30% kedvezménnyel rendelni közvetlenül a DXN webshopjából…

Ecsedi Gyula
ganoderma-kávé szakértő


Itt rendelhetsz kávét 1000 Ft kedvezménnyel:

[contact-form-7 id=”1271″ title=”1000Ft-kedvezmény”]